Fotografia pe lemn,o idee de cadou personalizat

Fotografia pe lemn,o idee de cadou personalizat

Acum poți da un nou aspect fotografiilor tale transferandu-le pe lemn masiv.Pentru aceasta,folosim lemn de tei,de calitate superioară utilizat la realizarea icoanelor.

Fotografia pe lemn,o idee de cadou personalizat

Fotografia pe lemn,este o idee de cadou personalizat care se potriveste pentru orice fel de eveniment,cadou zi onomastica,cadou pentru prieten,cadou sotie,sot. Daca doresti sa oferi un cadou special,personalizat si handmade fotografia pe lemn est eo alegere perfecta.

Cum se transfera fotografia pe lemn?

Lemnul este uscat timp de doi ani,apoi este tratat cu ulei de in pentru a rezista un timp îndelungat.
Tablourile sunt realizate manual,punând pasiune și suflet în fiecare lucrare începand cu pregătirea lemnului până la finalizarea lucrării. Pentru realizarea lucrărilor folosim materiale de calitate pentru ca produsul final să reziste în timp.

Lemnul este îmbalsamat cu ulei de in pentru a oferi rezistență sporită la umezeală dar oferă și strălucire lemnului.
Fotografia folosită pentru realizarea tabloului trebuie să fie clară,de calitate și rezoluție mare minim 1000 pixeli.
Fotografia pe lemn nu înseamnă o fotografie imprimată pe hârtie apoi lipită pe suportul de lemn.Cu ajutorul unor geluri acrilice tușul este preluat de pe suportul de hartie și transferat pe lemn.

La final se aplică 3 straturi de lac de calitate superioară pentru strălucire și protecție.
Pe partea din spate se poate aplica o placuță gravată laser cu un mesaj personalizat.Costul unei gravuri laser este de 20 Ron.
La cerere se poate adăuga text pe partea frontală. Tot la cerere fotografia poate fi prelucrată în photoshop.
Se pot adăuga și colțare din bronz pentru un aspect deosebit dar și ca protecție în cazul șocurilor.

O lucrare este finalizată in aproximativ trei zile. Dimensiunile sunt 10 x 10 cm, 10 x 15 cm , 14 x 20 cm. Pentru dimensiunea de 10 x 15 cm și 14 x 20 cm se poate realiza vertical sau orizontal.

Ce imagine poti transfera pe lemn ?

O fotografie pe lemn nu trebuie neaparat sa contina imagine unei persoane. Poate fi un text, un vers, o sigla sau un logo. Un cadou interensat de sarbatori poate fi un tablou din lemn cu calendarul pe anul urmator.Se poate realiza cu agatatoare pentru perete .Se poate realiza de exemplu cate un tablou pentru fiecare luna fiecare cu alta culoare de fundal. Un calendar  deosebit, unic care ar schimba aspectul locului unde va fi instalat.

 

Fotografia pe lemn poate fi un cadou deosebit. Comandă o fotografie pe lemn și surprinde pe cineva drag !