Ideie de cadou pentru iubit sau iubită

Ideie de cadou pentru iubit sau iubită

Cauti idei de cadou pentru iubit sau iubita? Cauti idei de cadou zi onomastica? Idei de cadou pentru Craciun ? Iti propunem cea mai buna idee de cadou!

    Cauti idei de cadou pentru iubit sau iubita? Cauti idei de cadou zi onomastica? Idei de cadou pentru Craciun ?

Surprinde-ti sarbatoritii cu un cadou potrivit, in functie de pasiunile si dorintele lor. Fa ca ziua ei sau a lui sa fie una de neuitat! Ziua de nastere reprezinta pentru fiecare din noi un moment special in viata noastra. De aceia trebuie sa cuonsti bine persoana ca sa alegi un cadou potrivit.

Internetul este plin de idei pentru cadou, topuri cu cele mai bune idei pentru cadouri, idei de cadouri pentru femei, idei de cadouri pentru barbati, idei pentru cadou handmade.

Pagini intregi cu liste de idei pentru cadou ! Dar toate acestea sunt ori banale ori foarte scumpe.

     Fotografia pe lemn este o ideie de cadou cu care nu vei da gres niciodata. Magazinele sunt pline de rame foto ieftine sau scumpe,insa o fotografie pe lemn este un cadou deosebit,un cadou personalizat cu care sigur vei surprinde si vei impresiona.

    Pentru a trimite o comanda pentru un tablou pe lemn trebuie sa accesezi meniul comanda sau link ul urmator : http://www.fotografie-pe-lemn.ro/index.php/comanda

    Completezi datele cerute in formular si fotografia. Pentru un tablou reusit avem nevoie de o fotografie clara,luminoasa si de rezolutie mare, o fotografia de la un eveniment de exemplu.

    Pentru un tablou deosebit poti adauga si o gravura laser cu un text personalizat,o urare, versuri,etc.

    Pentru un plus de eleganță,rafinament dar și pentru un aspect vintage se pot adăuga colțare metalice din bronz.
    Puteți alege din trei modele de colțare modelul 1 și modelul 2 fiind fixate cu ajutorul unor mini șuruburi iar modelul 3 se fixează prin lipire. Aceste colțare ajută și la protejarea tabloului în cazul unor căzături.
    Prețul pentru patru colțare indiferent de model este de 15 ron.

    Ti am oferit cea mai buna ideie de cadou handmade,nu ramande decat de te hotarasti modelul si dimensiunea dorita. Poti vedea modele realizate in meniul Portofoliu sau accesand link ul :http://www.fotografie-pe-lemn.ro/index.php/portofoliu