Lemnul de tei, baza pentru fotografiile de suflet

Lemnul de tei, baza pentru fotografiile de suflet

Lemnul a avut dintodeauna un loc aparte în cultura ţăranului român, fiind folosit de la construirea caselor, a porţilor

Lemnul a avut dintodeauna un loc aparte în cultura ţăranului român, fiind folosit de la construirea caselor, a porţilor, a mobilierului şi a obiectelor de uz casnic până la tacâmurile pe care le foloseau ori la încălzit.

Lemnul de tei, însă, a ocupat un loc aparte în această cultură.

Despre proprietăţile terapeutice ale teiului există cunoştinţe încă din vechime, florile acestui copac sunt adesea folosite în tratarea răcelilor, a tusei, a bronşitelor, dar şi a stărilor nervoase, fiind un bun calmant.
La noi în ţară sunt răspândite un număr de 3 specii de tei, acestea fiind teiul pucios, teiul argintiu şi teiul cu frunza mare, cel din urmă fiind și cel mai răspândit.

Pentru rezultate deosebinte folosim lemn de tei de cea mai buna calitate. Lemnul este lasat la uscat doi ani pentru a nu aparea fisuri in timp.

Folosim blaturi din lemn de tei de 2,5 cm grosime. Fiecare blat este pregatit cu atentie,slefuit apoi imbalsamat cu ulei de in pentru rezistenta in timp la umezeala.

Punem suflet si pasiune in fiecare lucrare realizata, acordand atentie fiecarui detaliu pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un obiect unic lucrat manual de la inceput pana la sfarsit.

Fotografia pe lemn poate fi un cadou deosebit pentru cineva drag, dar de ce nu si pentru dumneavoastra. V ati saturat de ramele foto banale din comert? O fotografie pe lemn va arata foarte bine in living ul tau si va capta imediat atentia celor care te viziteaza.

Comanda o fotografie pe lemn : http://www.fotografie-pe-lemn.ro/index.php/comanda

fotografie pe lemn,cadou pentru iubit,cadou pentru iubita,imagine pe lemn,cadou inedit,tablou personalizat,cadou nunta,cadou botez,cadou sarbatori,cadou Craciun,transfer imagine pe lemn,foto lemn,wood foto,poza pe lemn,poza tablou,cadou tablou,cadou blat,blat,blat lemn,blat icoane,rama foto,rama foto birou,cadou personalizat lemn,tablou canvas,idee cadou,cadou frumos,cadou onomastica,cadou zi nastere,gift,gift shop,cadouri,idei cadouri,magazin cadouri