DESPRE NOI

Image

Acum poți da un nou aspect fotografiilor tale transferandu-le pe lemn masiv.Pentru aceasta,folosim lemn de tei,de calitate superioară utilizat la realizarea icoanelor.Lemnul este uscat timp de doi ani,apoi este tratat cu ulei de in pentru a rezista un timp îndelungat.
Tablourile sunt realizate manual,punănd pasiune și suflet în fiecare lucrare începand cu pregătirea lemnului până la finalizarea lucrării. Pentru realizarea lucrărilor folosim materiale de calitate pentru ca produsul final să reziste în timp.
Lemnul este îmbalsamat cu ulei de in pentru a oferi rezistență sporită la umezeală dar oferă și strălucire lemnului.
Fotografia folosită pentru realizarea tabloului trebuie să fie clară,de calitate și rezoluție mare minim 1000 pixeli.
Fotografia pe lemn nu înseamnă o fotografie imprimată pe hârtie apoi lipită pe suportul de lemn.Cu ajutorul unor geluri acrilice tușul este preluat de pe suportul de hartie și transferat pe lemn.
La final se aplică 3 straturi de lac de calitate superioară pentru strălucire și protecție.
Pe partea din spate se poate aplica o placuță gravată laser cu un mesaj personalizat.Costul unei gravuri laser este de 20 Ron.
La cerere se poate adăuga text pe partea frontală. Tot la cerere fotografia poate fi prelucrată în photoshop.
Se pot adăuga și colțare din bronz pentru un aspect deosebit dar și ca protecție în cazul șocurilor.
O lucrare este finalizată in aproximativ trei zile. Dimensiunile sunt 10 x 10 cm, 10 x 15 cm , 14 x 20 cm. Pentru dimensiunea de 10 x 15 cm și 14 x 20 cm se poate realiza vertical sau orizontal.
Fotografia pe lemn poate fi un cadou deosebit.Comandă o fotografie pe lemn și surprinde pe cineva drag !

Image
Image
Image
CADOURI PERSONALIZATE – IDEI DE CADOURI – CADOURI BARBATI – CADOURI FEMEI – CADOURI DE CRACIUN – TABLOURI CADOU – TABLOURI MODERNE – TABLOURI DE VIS – RAME TABLOURI – RAME FOTO PERSONALIZATE – RAME DECORATIVE – TABLOU DIN LEMN PERSONALIZAT – TABLOU PE LEMN PERSONALIZAT – TABLOU DE LEMN  – TABLOU WEDDING – TABLOU NUNTA –TABLOU NEW BORN – TABLOU BABY SHOWER – TABLOU BOTEZ - TABLOUL DIN LEMN