ACCESORII PENTRU TABLOU

Pentru un plus de eleganță și rafinament se poate adauga o gravură laser cu un text personalizat, colțare ornamentale din bronz sau cutie cadou. Pentru a adăuga una din aceste opțiuni bifați opțiunea dorită în formularul de comandă.
Image

GRAVURĂ LASER

     Pe partea din spate a tabloului se poate adăuga o placuță gravată laser. Pe aceasta se poate grava o urare și data de aniversare,versuri,slogan uri citate sau orice text dorit.
     Pretul este în funcție de dimensiune începand de la 20 de ron pentru dimensiuni între  3 x 6 cm  si 5 x 8 cm și poate ajunge la 70 de ron pentru întreaga suprafață a unui tablou de 14 x 20 cm.
     Culori disponiblile :aurie,argintie sau imitație de lemn culoare deschisă sau închisă.

Image

Colțare ornamentale din bronz

    Pentru un plus de eleganță,rafinament dar și pentru un aspect vintage se pot adăuga colțare metalice din bronz.
    Puteți alege din trei modele de colțare modelul 1 și modelul 2 fiind fixate cu ajutorul unor mini șuruburi iar modelul 3 se fixează prin lipire. Aceste colțare ajută și la protejarea tabloului în cazul unor căzături.
    Prețul pentru patru colțare indiferent de model este de 15 ron.

Image

CUTIE CADOU

    Orice cadou trebuie și ambalat corespunzător. Ne ocupăm noi și de acest aspect pentru dumneavoastră. Vă punem la dispozitie o gamă largă de cutii premium pentru cadou.
    Dacă doriți să primiți cadoul deja ambalat pentru a fi oferit selectați această opțiune când faceți comanda.

CADOURI PERSONALIZATE – IDEI DE CADOURI – CADOURI BARBATI – CADOURI FEMEI – CADOURI DE CRACIUN – TABLOURI CADOU – TABLOURI MODERNE – TABLOURI DE VIS – RAME TABLOURI – RAME FOTO PERSONALIZATE – RAME DECORATIVE – TABLOU DIN LEMN PERSONALIZAT – TABLOU PE LEMN PERSONALIZAT – TABLOU DE LEMN  – TABLOU WEDDING – TABLOU NUNTA –TABLOU NEW BORN – TABLOU BABY SHOWER – TABLOU BOTEZ - TABLOUL DIN LEMN